Denna webbplats använder cookies som krävs för dess funktion. Vi använder dessutom cookies för extrafunktioner på webbplatsen och för att samla in anonymiserad användningsstatistik i syfte att förbättra webbplatsen. Mer information

Vi finns här
för
dig

kära Animasanvändare,

Som Animas nyligen meddelat kommer de att sluta sälja insulinpumpar och avveckla sin verksamhet även i Europa till följd av utmanande marknadsdynamik och förändrade behov hos användare av produkter inom diabetes.

För att säkerställa god support till användare av Animas diabetesprodukter hänvisar Animas globalt sina pumpanvändare till Medtronic. I Sverige fortsätter Animasanvändare att kontakta existerande leverantör för tillbehör och service av existerande pump, men Medtronic välkomnar alla och står redo för er som vill och behöver byta insulinpump till oss. Valet sker som tidigare i samråd med vården. För mer information kring MiniMed 640G-systemet med SmartGuard stopp-innan-lågt teknologi, besök www.medtronic-diabetes.se.

KONTINUITET av din diabetesvård

Animasanvändare kommer inte att uppleva någon förändring på kort sikt. Kontakt med kundtjänst, produktsupport och beställning av förbrukningsartiklar fortsätter som vanligt med existerande leverantör.

Information om lösningar från Medtronic Diabetes
Ta reda på mer
Frågor och svar
Ta reda på mer